Visser Contactlenzen

Cliënt zijn bij Visser Contactlenzen betekent de beste zorg voor uw ogen, waarbij het veilig en comfortabel dragen van lenzen ons motto is. Met bijna 30 vestigingen in Nederland, veelal op de poliklinieken van academische ziekenhuizen, bieden wij onze cliënten veilige en verantwoorde oogzorg aan. Ook in Gezondheidscentrum San Salvator staan onze ervaren specialisten voor u klaar. Doordat Visser Contactlenzen nauw samenwerkt met oogartsen kan de beste zorg worden gegarandeerd.

Ook als u standaard contactlenzen draagt is het van groot belang dat uw ogen regelmatig gecontroleerd worden. Mocht er namelijk iets met uw ogen aan de hand zijn dan is het essentieel dat dit zo vroeg mogelijk geconstateerd wordt. Een verandering van vloeistof kan al grote gevolgen hebben. Onze specialisten kunnen diverse oogonderzoeken uitvoeren die de gezondheid van uw ogen in kaart brengen. En als u bij ons een Visser Serviceabonnement afsluit krijgt u de controles en de contactlenzen vaak geheel gratis.

Bij complexe oogaandoeningen zoals keratoconus kunnen contactlenzen op medische indicatie de perfecte oplossing vormen: verbeterd zicht, meer draagcomfort en minder pijn. Het aanmeten van speciale contactlenzen zoals scleralenzen vereist echter een grote vakkennis en hoge kwaliteit. Die expertise en kwaliteit biedt Visser Contactlenzen. Ook als u droge ogen of slechte ervaringen met lenzen heeft, kan Visser Contactlenzen u adviseren en helpen.

Wilt u ook de beste zorg voor uw ogen? Maak een afspraak door telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 088 900 8080.

Contactgegevens

Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch
info@vissercontactlenzen.nl
088 900 8080