Fonkelzorg Den Bosch

Open voor inschrijvingen

Bij Fonkelzorg geloven we dat oprechte aandacht voor jou als patiënt het allerbelangrijkste van het zorgproces is. We luisteren naar waar je mee zit en proberen samen tot een oplossing te komen. Jij bent de expert van jezelf, wij van de huisartsenzorg en samen kunnen we tot betere oplossingen komen.

We hebben meerdere vestigingen in Den Bosch, zo zorgen we er voor dat we altijd een vestiging bij jou in de buurt hebben. Daarnaast hebben we dan ook als voordeel dat als het op de ene locatie wat drukker is je misschien sneller geholpen kan worden op een andere locatie. En dat is mooi! Zo heb je de voordelen van een praktijk om de hoek maar ook die van een grotere organisatie.

Kies je voor Fonkelzorg als huisartsenpraktijk dan kies je voor een moderne huisarts die mee gaat met de tijd. Zo werken we met moderne technieken, kun je via ons portaal heel veel digitaal zelf doen en ontvangen we je gastvrij in onze locaties. We werken service gericht en vriendelijk en hebben aandacht voor waar jij mee zit.

Ben je op zoek naar een huisarts in Orthen? Denk jij dat wij wel eens heel goed bij jou zouden kunnen passen? Kom dan eens langs en maak eens kennis!

Contactgegevens

Schaarhuisstraat 14A
5231 PV ‘s-Hertogenbosch
info@fonkelzorgdenbosch.nl
073 613 2450