Fysiotherapie in Den Bosch

Je gezondheid is het meest waardevolle dat je hebt. Klachten aan spieren en gewrichten kunnen een belemmering geven bij het bewegen. Bij Fysio Xtra willen wij je in beweging houden en gezond kunnen laten sporten. Jij bent belangrijk! Bij klachten werken wij graag stapsgewijs met je samen om je hulpvraag te beantwoorden. We denken met je mee, zijn betrokken en bieden kwaliteit en service. Samen met jou, is ons veelzijdige en ervaren team nauw betrokken met verschillende zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat je jouw doelstellingen bereikt.

Fysio Xtra

Naast een vijftal verschillende locaties heeft Fysio Xtra veel verschillende specialisaties en disciplines binnen de praktijk. Op de locatie Den Bosch bieden wij manuele therapie, shockwave therapie, dry needling, behandeling bij kaakklachten en echografie aan. Je kan ook bij ons terecht voor een rug scan. Hierbij wordt de bewegingsmogelijkheid van uw rug gemeten met de zogenaamde spinal mouse. Direct na de meting maken wij de klachten aan uw rug inzichtelijk en bieden een gepaste behandeling aan.

– Meer dan 30jaar ervaring

– Direct inzicht in je klachten

– Contracten met de meeste zorgverzekeraars

– Binnen 48 uur een afspraak

– ’s Avonds geopend

– Veel specialisten onder 1 dak

Fit worden of blijven

Omdat wij geloven dat bewegen ons gezond houdt hebben we een ruime trainingszaal met de modernste apparatuur, die we inzetten voor je eventuele revalidatie. Maar ook preventief sporten om klachten aan spieren en gewrichten te voorkomen is mogelijk. Je hoeft dus niet onder behandeling te zijn om bij ons te werken aan je gezondheid. Samen met onze bewegingsagoog maken we een trainingsplan op maat voor je klaar. Tijdens een gratis intakegesprek informeren we je over de sport mogelijkheden passend bij jouw persoonlijke doel. Van personal training tot sporten in kleine groepen, zelfstandig sporten op een voor jouw geschikt moment of het combineren hiervan. We denken met iedereen mee om een praktische manier te creëren om aan je eigen fitheid en gezondheid te werken.

Contactgegevens

Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch
info@fysioxtra.nl
0418-651863